ÖREBRO MARIEBERG
h4
h7
h2
h3
h6
m10
kök___serialized1
läs
matte2
vinter
katt
kök
höjd
hus
h5
h1
m11
m14
m13
m12 (2)
m9
m6
m5
m4
m3
m7
m8
m2
m1
92
q
94
99
77
97
QQ
96
95
98
bike
cykel


Välkommen till Hagvidson Marieberg 


Kort om oss

Vi finns i den stora villan med en utegård som inspirerar barnen till lek, lärande och samspel. Vi har egen kock som lagar all mat och bakar allt bröd från grunden och följer livsmedelsverkets rekommendationer. Vi tar givetvis hänsyn till alla allergier. Elin lagar varierad näringsrik kost på ett kreativt sätt. Varje måltid är en matupplevelse då Elin lägger upp maten på ett fantasirikt sätt vilket lockar barnen till att smaka. Följ gäran vårt kök på Instagram, hagvidsonkok.


Hagvidson Mariebergs ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje.


  • Trygghet – vi har fått förmånen att ta hand om något av det mest värdefulla i era liv, vilket innebär att er och era barns trygghet alltid är högsta prioritet. Vi har Trygghetsveckor två gånger/termin.
  • Glädje – att det finns mycket glädje för barn och pedagoger är naturligtvis viktigt för oss men också avgörande för att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande
  • Delaktighet – vi är övertygande om att er, barnens och pedagogernas delaktighet är viktig för att skapa den bästa verksamhetenVår pedagogiska idé

Miljö, som inspirerar till mycket utevistelse: Förskolan är belägen med närhet till både lekparker och skog vilket inspirerar till och möjliggör mycket utevistelse. Förskolan har tre avdelningar och verksamheten bedrivs i en villa med en underbar skogstomt. Vi har lådcyklar som även tar oss på utflykter längre sträckor varje vecka.


Mindre grupper: På förskolan strävar vi alltid efter att våra barngrupper ska vara så små som möjligt. Vi organiserar verksamheten under stora delar av dagen på ett sådant sätt att de tre avdelningarna blir fyra projektgrupper. Mindre barngrupper medför att vardagen lugnare för både barn och pedagoger och skapar bättre förutsättningar för utveckling.


Vi är Grönflagg certifierade och denna termin har området varit Stad och samhälle. Hela förskolan arbetar med samma tema fast på olika sätt beroende på ålder och intresse. Länk till Grönflaggs handlingsplan. Förskolan har två stycken Hoja-cyklar som gör att vi enkelt kan ta oss ut på äventyr utanför förskolans miljö.Öppettider

Aldrig stängt: Hagvidson har aldrig stängt på vardagarna. Studiedagar förlägger vi utanför ordinarie veckotid, allt för att ni vårdnadshavare ska slippa ta ledigt på ordinarie arbetsdagar.Söka plats hos oss

Är ni i behov av en barnomsorgsplats så kan ni ansöka direkt via kontaktformuläret eller så kontaktar ni förskolan direkt. Vi visar Er gärna runt och berättar om vår verksamhet och bjuder därför in till visning av förskolan på bokad tid. Ni kan även kika in på vår digitala presentation nedan.


Välkommen att ansöka om plats.


Anmäl avgiftsgrundande inkomst för förskola

Här kan du skicka in information om din inkomst som ligger till grund för avgift för förskola. Vi följer kommunens riktlinjer och det går att läsa mer om detta på kommunens hemsida.

När du accepterar en plats på förskolan för ditt barn behöver du även lämna inkomstuppgift. Klicka på länken/knappen nedan.


Ändring av inkomst

Om du får en ändrad inkomst som påverkar avgiften ska du anmäla det så fort som möjligt via inkomstredovisning.

Kontakta förskolan Hagvidson Marieberg


Rektor

Carina Lindberg

carina.lindberg@hagvidson.se

0793-498734


Avdelningarna:

Upptäckarna 070-4386044

upptackarna@hagvidson.se

Höjdarna: 070-7674108

hojdarna@hagvidson.se

Äventyrarna 076-0227458

aventyrarna@hagvidson.se

Förskolans adress:

Förskolan Hagvidson Marieberg

Moholmsvägen 1

702 31  Örebro