ÖREBRO MARIEBERG
h4
h7
h2
h3
h6
m10
kök___serialized1
läs
matte2
vinter
katt
kök
höjd
hus
h5
h1
m11
m14
m13
m12 (2)
m9
m6
m5
m4
m3
m7
m8
m2
m1
92
q
94
99
77
97
QQ
96
95
98


Välkommen till Hagvidson Marieberg 


Vi finns i den stora villan med en utegård som inspirerar barnen till lek, lärande och samspel. Hagvidson Mariebergs ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje.


  • Trygghet – vi har fått förmånen att ta hand om något av det mest värdefulla i era liv, vilket innebär att er och era barns trygghet alltid är högsta prioritet. Vi har Trygghetsveckor två gånger/termin.
  • Glädje – att det finns mycket glädje för barn och pedagoger är naturligtvis viktigt för oss men också avgörande för att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande
  • Delaktighet – vi är övertygande om att er, barnens och pedagogernas delaktighet är viktig för att skapa den bästa verksamheten


Miljö, som inspirerar till mycket utevistelse: Förskolan är belägen med närhet till både lekparker och skog vilket inspirerar till och möjliggör mycket utevistelse. Förskolan har tre avdelningar och verksamheten bedrivs i en villa med en underbar skogstomt.


Mindre grupper: På förskolan strävar vi alltid efter att våra barngrupper ska vara så små som möjligt. Vi organiserar verksamheten under stora delar av dagen på ett sådant sätt att de tre avdelningarna blir fyra projektgrupper. Mindre barngrupper medför att vardagen lugnare för både barn och pedagoger och skapar bättre förutsättningar för utveckling.


Vi är Grönflagg certifierade och denna termin har området varit Stad och samhälle. Hela förskolan arbetar med samma tema fast på olika sätt beroende på ålder och intresse. Länk till Grönflaggs handlingsplan. Förskolan har två stycken Hoja-cyklar som gör att vi enkelt kan ta oss ut på äventyr utanför förskolans miljö.


Aldrig stängt: Hagvidson har aldrig stängt på vardagarna. Studiedagar förlägger vi utanför ordinarie veckotid, allt för att ni vårdnadshavare ska slippa ta ledigt på ordinarie arbetsdagar.


Egen kock: Vår kock lagar all mat från grunden och följer livsmedelsverkets rekommendationer. Vi tar givetvis hänsyn till alla allergier. Elin lagar varierad näringsrik kost på ett kreativt sätt. Varje måltid är en matupplevelse då Elin lägger upp maten på ett fantasirikt sätt vilket lockar barnen till att smaka.


Är ni i behov av en barnomsorgsplats så kan ni ansöka direkt via kontaktformuläret eller så kontaktar ni förskolan direkt.


Vi visar Er gärna runt och berättar om vår verksamhet och bjuder därför in till visning av förskolan på bokad tid. Ni kan även kika in på vår digitala presentation.


Välkommen att ansöka om plats. Klicka på länken nedan för en ansökningsblankett.

ANSÖKNINGSBLANKETT

Inkomstredovisning lämnas som underlag till din fakturaavgift (Klicka på länken nedan för att skriva ut en blankett.)

INKOMSTBLANKETT

Kontakta förskolan Hagvidson Marieberg


Rektor

Linda Stenberg

linda.stenberg@hagvidson.se

076-8858387


Avdelningarna:

Upptäckarna 070-4386044

upptäckarna@hagvidson.se

Höjdarna: 070-7674108

hojdarna@hagvidson.se

Äventyrarna 076-0227458

aventyrarna@hagvidson.se

Förskolans adress:

Förskolan Hagvidson Marieberg

Moholmsvägen 1

702 31  Örebro