ÖREBRO MARIEBERG

Välkomna till Hagvidson Marieberg


 

 

Hagvidson är en fristående förskola i Marieberg och finns på Moholmsvägen 1.

Vi finns i den stora villan med en utegård som inspirerar barnen till lek, lärande och samspel.

 

 Hagvidson Mariebergs ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje.

 

 

  • Trygghet – vi har fått förmånen att ta hand om något av det mest värdefulla i era liv, vilket innebär att er och era barns trygghet alltid är högsta prioritet. Vi har Trygghetsveckor två gånger/termin.
  • Glädje – att det finns mycket glädje för barn och pedagoger är naturligtvis viktigt för oss men också avgörande för att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande
  • Delaktighet – vi är övertygande om att er, barnens och pedagogernas delaktighet är viktig för att skapa den bästa verksamheten

 

Miljö, som inspirerar till mycket utevistelse: Förskolan är belägen med närhet till både lekparker och skog vilket inspirerar till och möjliggör mycket utevistelse. Förskolan har tre avdelningar och verksamheten bedrivs i en villa med en underbar skogstomt. Mindre grupper: På förskolan strävar vi alltid efter att våra barngrupper ska vara så små som möjligt. Vi organiserar verksamheten under stora delar av dagen på ett sådant sätt att de tre avdelningarna blir fyra projektgrupper. Mindre barngrupper medför att vardagen lugnare för både barn och pedagoger och skapar bättre förutsättningar för utveckling.

 

Vi är Grönflagg certifierade och denna termin har området varit Stad och samhälle. Hela förskolan arbetar med samma tema fast på olika sätt beroende på ålder och intresse. Länk till Grönflaggs handlingsplan. Förskolan har två stycken Hoja-cyklar som gör att vi enkelt kan ta oss ut på äventyr utanför förskolans miljö.
 

 

 

 


Aldrig stängt: Hagvidson har aldrig stängt på vardagarna. Studiedagar förlägger vi utanför ordinarie veckotid, allt för att ni vårdnadshavare ska slippa ta ledigt på ordinarie arbetsdagar.

 

Egen kock: Vår kock lagar all mat från grunden och följer livsmedelsverkets rekommendationer. Vi tar givetvis hänsyn till alla allergier. Elin lagar varierad näringsrik kost på ett kreativt sätt. Varje måltid är en matupplevelse då Elin lägger upp maten på ett fantasirikt sätt vilket lockar barnen till att smaka.
 

 

 

 

 


Hösten 2022 har vi några platser kvar. Är ni i behov av en barnomsorgsplats så kan ni ansöka direkt via kontaktformuläret eller så kontaktar ni förskolan direkt.

 

Vi visar Er gärna runt och berättar om vår verksamhet och bjuder därför in till visning av förskolan på bokad tid. Ni kan även kika in på vår digitala presentation.

 

Varmt välkommen med din anmälan eller om ni önskar mer information!


Välkommen att ansöka om plats. Klicka på länken nedan för en ansökningsblankett.

Vi visar Er gärna runt och berättar om vår verksamhet och bjuder därför in till visning av förskolan på bokad tid. Ni kan även kika in på vår digitala presentation.

Rektor 

Linda Stenberg 

linda.stenberg@hagvidson.se

076-8858387


Avdelningarna:

Upptäckare: 070-4386044

Höjdare: 070-7674108 

Äventyrare: 076-0227458Välkommen att ansöka om plats. Klicka på länken nedan för en ansökningsblankett.


ANSÖKNINGSBLANKETT  


Inkomstredovisning lämnas som underlag till din fakturaavgift (Klicka på länken nedan för att skriva ut en blankett.)

INKOMSTBLANKETTVi har lediga platser kvar  HT-22

Ansök direkt till förskolan här

m4
111
läs
kök
vinter
9111
1000
12121
1313
1414
Hagvidson%20(Marieberg)%20Foto%20Susanne%20Flink
matte2
1515
m10
m5
m3
m1
m2
m6
m7
m8
m9
m11
m12 (2)
m13
m14

Kontakta förskolan

 
 
 
 

Förskolans adress

Förskolan Hagvidson Marieberg

Moholmsvägen 1

702 31 Örebro

Hagvidsonkok finns på instagram, här lägger vår fantastiska kock ut lite bilder på våran mat som är lagad från grunden.