MARIEBERG ÖREBRO

Välkomna till Hagvidson Marieberg


Hagvidson är en fristående förskola i Marieberg och finns på Moholmsvägen 1. Vi finns i den stora villan med den underbara skogstomten.

 

Hagvidson Mariebergs ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje.

 

  • Trygghet – vi har fått förmånen att ta hand om något av det mest värdefulla i era liv, vilket innebär att er och era barns trygghet alltid är högsta prioritet.
  • Glädje – att det finns mycket glädje för barn och pedagoger är naturligtvis viktigt för oss men också avgörande för att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande
  • Delaktighet – vi är övertygande om att er, barnens och pedagogernas delaktighet är viktig för att skapa den bästa verksamheten


Miljö, som inspirerar till mycket utevistelse: Vi är en fristående förskola som finns på Moholmsvägen 1 i Marieberg. Förskolan är belägen med närhet till både lekparker och skog vilket inspirerar till och möjliggör mycket utevistelse. Förskolan har tre avdelningar och verksamheten bedrivs i en villa med en underbar skogstomt.

 

Mindre grupper: På förskolan strävar vi alltid efter att våra barngrupper ska vara så små som möjligt. Vi organiserar verksamheten under stora delar av dagen på ett sådant sätt att de tre avdelningarna blir fyra projektgrupper. Mindre barngrupper medför att vardagen lugnare för både barn och pedagoger och skapar bättre förutsättningar för utveckling.

 

Aldrig stängt: Hagvidson har aldrig stängt på vardagarna. Studiedagar förlägger vi utanför ordinarie veckotid, allt för att ni vårdnadshavare ska slippa ta ledigt på ordinarie arbetsdagar.

 

Egen kock: Vår kock lagar all mat från grunden och följer livsmedelsverkets rekommendationer. Vi tar givetvis hänsyn till alla allergier. Hemlagad mat smakar bättre och den håller även ett högre näringsvärde.

 

Hösten 2021 har vi platser kvar. Är ni i behov av en barnomsorgsplats så kan ni ansöka direkt via kontaktformuläret eller så kontaktar ni förskolan direkt.


Vi visar Er gärna runt och berättar om vår verksamhet och bjuder därför in till visning av förskolan på bokad tid. Ni kan även kika in på vår digitala presentation.


Varmt välkommen med din anmälan eller om ni önskar mer information!

 

Ania Lundin

Rektor Hagvidson Marieberg


Rektor 

Ania Lundin 

ania.lundin@hagvidson.se

0733-590442


Avdelningarna:

Upptäckare: 070-4386044

Höjdare: 070-7674108 Välkommen att ansöka om plats. Klicka på länken nedan för en ansökningsblankett.


ANSÖKNINGSBLANKETT  


Inkomstredovisning lämnas som underlag till din fakturaavgift (Klicka på länken nedan för att skriva ut en blankett.)

INKOMSTBLANKETTFörskolans adress

Förskolan Hagvidson Marieberg

Moholmsvägen 1

702 31 Örebro

Hagvidsonkok finns på instagram, här lägger vår fantastiska kock ut lite bilder på våran mat som är lagad från grunden.

Vi har lediga platser kvar Ht-21

Ansök direkt till förskolan här

m4
111
läs
kök
vinter
9111
1000
12121
1313
1414
Hagvidson%20(Marieberg)%20Foto%20Susanne%20Flink
matte2
1515
m10
m5
m3
m1
m2
m6
m7
m8
m9
m11
m12 (2)
m13
m14

Kontakta förskolan