Nyheter

HAGVIDSON

TRYGGHET - DELAKTIGHET - GLÄDJE

2019-04-01

Hagvidson växer vidare genom förvärvet av förskolorna Västanvinden, Ekeby och Vik


Vi fortsätter vår tillväxt och har kommit överens med Pysslingen förskolor om ett förvärv av 3 av deras förskolor belägna i Vallentuna och Upplands Väsby. Det är 3 fina och välskötta förskolor och vi ser stor potential i att utveckla dem vidare men också i att få ta del av all den  kompetens som de byggt upp i Pysslingens regi.


Pysslingens beslut om verksamhetsövergång grundar sig i att barnomsorgspengen i Vallentuna och Upplands Väsby är låg och att de ur ett långsiktigt perspektiv inte har möjlighet att erbjuda den verksamhet de vill. Samtidigt tycker de att vi har presenterat en positiv och förtroendeingivande plan för Vik, Ekeby och Västanvinden framåt och har stora förhoppningar om att Hagvidson kan fortsätta driva verksamheten i förskolorna på ett bra och professionellt sätt både utifrån barnens och medarbetarnas perspektiv.


Fakta om förskolorna

• Ekeby, Vallentuna: 91 barn och 17 medarbetare.

• Västanvinden, Vallentuna: 46 barn och  9 medarbetare.

• Vik, Upplands Väsby: 117 barn och 19 medarbetare.


Under våren 2019 kommer vi tillsammans med Pysslingen att planera för övergången, bjuda in till olika möten och samtal samt påbörja rekrytering av Förskolechefer till de 3 enheterna.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera